На 50-р ччя для Уляни

Клавдия Дмитрив
50 – це зовсім небагато.
Це зовсім трішечки від міряних років.
Зате сьогодні це  велике свято,
Й заслуга в цьому є твоїх батьків.

50 – це тільки півстоліття,
Маленька крапля від усіх віків.
Й тобі  бажаю  я ,Улянко ,довголіття,
І лиш  щасливих всіх тобі років.

50 так  збігли непомітно,
І плину часу,як і не  було.
Ти була завжди ось  така  привітна
І дарувала всім увагу  і тепло.

50 сховались за плечима
І нишком причаїлися вони.
Тепер вони в домівці за дверима,
Неначе пройдені широкії лани.

50 сховалися  у скроні
І повплітали в коси сивину.
Усе життя неначе на  долоні,
Й приємну  згадку маєш не одну.

50 так  стрімголов  неслися,
І перепон не  убачивши ніяк.
Радіть життю продовжуй,не барися,
Бо 50 – це  дуже гарний знак.

Ті 50  дали тобі можливість,
Щоб народить і виростить  дітей.
Й вела життям порядність і сміливість.
За  це повагу маєш від людей.

Всі 50 була  і є найкраща.
Й   залишишся для нього лиш  така.
І не втомила за життя його нізащо,
Свого прекрасного  супутника  життя.

То ж  залишається надалі побажати
Всього  найкращого в роботі  і  житті.
Ніяких бід ніколи не  зазнати,
Щоб тільки   успіхи стрічала на  путі.

Нехай Господь тебе благословляє
І Мати Божа  бере під покров.
Хай Ангел  береже й охороняє,
А через 50  зустрінемося знов.

01.08.2014 р.