Ак айгырым - Нивам. Лучше Нивы машины нет

Василий Бэлэк
Ак «Нивамды» мактайла,
«Ак айгыр» деп адайдым.
Мен оныла кайда ла
Ма;таадышта ј;редим.


Балкашка ол бадалбас,
Каайырда; да коркыбас;
К;рттерге де кадалбас,
Боомдордо; до јалтанбас.

Такылгаа:

Боочыларды аж;р;р,
Кеч;;лерди кеч;р;р
Ак айгырым мактайдым,
Јаантайын ла с;;недим.

Такылгаа:

«Нивага» ла јеткедий
Машина јок – чын эмей,
Б;к;зине тургадый
К;;лик јок  –  мен билбей!
Такылгаа:

- Видеостих