Не чекаю

Владимир Шубников
Не чекаю кінця негоди,
Світ дає мені обмаль часу.
Рух назустріч своїм пригодам,
Не буває усе відразу.

Мрії хай понесуть на крилах,
Без зупинки на відпочинок.
Кров набатом хай б'ється в жилах,
Наближає мету мій вчинок.


Не зупинись,
Не зупинись - життя на півдорозі.
Палай, палай,
Палай душа - та не згорай.
Кохання справжнє стане в допомозі.
Його ніколи,
Його ніколи,
Його ніколи, та ніде не залишай...



Не втрачаю своїй свободи,
Погляд в очі прямий відвертий.
Не благаю винагороди,
Шлях до мрії складний натхнений.

Вірю буде в моїх все силах,
Вийду з бісом на поєдинок.
Не загину в його обіймах,
Бо кохання моя твердиня
10.01.2018