Мое Прикарпаття

Владимир Олийнык
      МОЄ ПРИКАРПАТТЯ.


Краю мій,мій рідний краю,
Як зіницю бережу тебе,
Більше тридцяти тебе кохаю
Ось вже тридцять восьмий настає.

Твої ліси,поля,Карпати
Красуються,як в небі літаки,
Ми всі твої,як ті фонати
З тобою будем за любки.

Яка краса?Горби Карпат
Ох і чудова полонина!
А Яремчанський водоспад,
Чи та гуцульська Верховина.

Мій рідний край,це край багаття
Який давно на ноги став,
Як всі ми любим Прикарпаття!
І наш прекрасний Станіслав.

                1997р.