Юлиана Раделиа - Молитва сердца

Юлияна Великова
Мой Бог!
Люблю Тебя через себя!
Люблю Тебя в другом!
Прошу Тебя,веди меня
Тропой,лишенной снов.

Дай мудрость мне Твою испить
В безвременье сполна
И бесконечность подарить
Всем, жаждущим тепла...

Я годы жизней всех дарю Тебе,
В любви и свете пребывая...
Ты нежный луч в моей Душе,
Святой родник неисчерпаемый...
JR

Превела на български: Юлияна Донева
СЪРДЕЧНА МОЛИТВА

Боже мой!
Чрез себе си те аз обичам!
Обичам те във другите!
Моля те води ме ти,
в пътя лишен от мечти.

От мъдростта ти, дай да пия
в безвремието пълно
и безкрайно подарявай
на жадните за топлина.

Година всичко ти дарявах,
в любов и светлина аз бях.
Ти нежен лъч в душата моя,
неизчерпаем извор свят.