Запалим вогник Юлия Самойлова Евровидение 2017

Александр Лазарев-Биланёнок
Вдень,вночі у мрії поринаю
Під думки свої я засинаю
Я хочу знати правду
Та відповіді хочу знать
Всі шукають доводи,причини
Я шукаю почуття щоднини
Я хочу зрозуміти
Взнати незнайомі нам місця

Промінь світла сягає все вище
Запалити надїї вогнище в собі
оооо

Після ночі приходить день
Навіть в жахливий час запалим вогник
Не згасне він
Після ночі сяє любов
І у пітьмі запалим вогник.Запалим вогник

Сенс життя шукається повільно
Доки не побачу не повірю
Хочу я зрозуміти
Повірити в себе та знайти

Промінь світла сягає все вище
Запалити надії вогнище в собі

Після ночі приходить день
Навіть в жахливий час запалим вогник
Не згасне він
Після ночі приходить день
І у пітьмі запалим вогник.Запалим вогник

Відкрити двері кохання
Хай вітер дує в нащі серця
Буду вірити я до кінця

Після ночі приходит день
Навіть в жахливий час запалим вогник
Не згасне він
Після ночі сяє любов
І у пітьмі запалим вогник
Запалим вогник
Запалим вогник