***

Яковлева-Соловьёва Людмила Ивано
Запам'ятайте діти дорогі,
Хай би у вас яка склалася доля,
Ви пам'ятайте з гордістю батьків,
Вони для Вас с камінчтків проклали у життя дорогу.
Комусь дорога була вкрита кришталем,
Комусь по ній стелилась позолота,
Для багатьох дорога викладалась брушталем,
Пропитана вона кривавим потом...
Безсонні ночі, руки в мозолях...
Куфайки, що просмолені бензином,
Цінуйте діти свій батьківський шлях,
І при житті батькам цілуйте руки...
Не прагніть кинуть в спину « Що дали???»
Не говоріть - «....а там і дім й машина....»
Вони можливо все вам віддали,
Собі життя пусте лиш залишили...
Цінуйте кожен подих, кожен рух,
І посмішку сумну, але від всього серця  щиру,
Життя коротке, минулого не повернуть...
Майбутнє тільки вам змінить під силу.