Алекс Джоунс

Антонина Димитрова -Болгария
Името ти е Истина!
Порив към Свобода!
Бориш угроза виснала –
Мрак, потиснал света.
Камъче в колелата на
пъклен глобален план.
Устрем си срещу вятъра.
Колос срещу тиран.
Сам ли си срещу Бездната –
Сила, Разум и Зов?!
Виж, угасва последният
миг човешка Любов…
Спи унило Човечество.
Ти камбана си днес,
звън, завръщащ към вечните
Дълг, Достойнство и Чест.
12.01.2018г.