Роберт Геррик. Н-1104 Козни не всегда успешны

Сергей Шестаков
Роберт Геррик
(Н-1104) Козни не всегда успешны

Ни в кознях, безуспешных иногда,
Ни в частых ложных клятвах нет вреда.


Robert Herrick
1104. Plots not still prosperous
 
All are not ill Plots, that doe sometimes faile;
Nor those false vows, which oft times don't prevaile.