М й Ки ве, моя над

Валентина Домчина
    Эти стихи написаны в 2002году.Небольшие поправки - сегодня.Время,знаете ли,непредсказуемо...

Мій Києве,моя надіє,
В намисті із церковних веж,
Легендами від тебе віє,
Ідуть віки,а ти цвітеш.

Приспів:
Світи взірцем,вечірній Київ,
Знайди у вічність вірний шлях,
Ти над собою владу скинув -
Як в час Русі ти вільний птах.

С поправками:
Світи взірцем,вечірній Київ,
Знайди у вічність вірний шлях,
Ти сам себе за грати кинув,
А вивільнятись будеш як?

Мій Києве,моя надіє,
Стоїш на перехресті ти.
А в тебе мудрі і святі є,
Питай у них,куди іти.

Мій Києве,моя надіє,
Не розгуби своїх принад!
Хай серце в кожного радіє
І не відчує болю втрат.

Мій Києве,моя надіє,
Ти мати руським городам,
Ця спадщина не устаріє -
Її нащадкам передам!