Мамi

Елена Гешко
Морозець поскрипує тихенько
За моїм і за  твоїм вікном.
Надобраніч, рідна моя ненько,
Спи, рідненька, спи спокійним сном.

І нехай кілометри між нами,
І  снігами землю замело -
Поруч з мамою завжди думками
Всім тривогам і бідам назло.