Хiбы

Виктор Шатило
Сумна мне: мы плавiмся з табой, -
Хiбы нашых душ выпраўляем...
Здэцца, шчасця мiж людзей шукаем!
Сумна мне - мы плавiмся з табой.

Свет - ля нас вар'яцкi, - азiраем.
Падстаўляйце спіны пад бiзун?!
Ах, ну дзе ж вы пугай, пан цiвун?
3дэцца, шчасця мы без вас шукаем...