Чекати...

Наталья Бидненко
 
Чекати. І не дихати, не жить –
Ти знаєш, це було страшенно гірко!
Тепер лавину вже не зупинить,
Бо покотився перший камінь з гірки.

Летять, летять у душу камінці,
На кожнім з них написано: «Образа».
А що душа? Спішить у всі кінці,
Щоб їх зібрать докупи всі одразу

І злити в камінь. Чорний, наче гріх.
За каменем отим тебе не бачу.
То й слава Богу! Повернувся сміх
І за коханням більше я не плачу!
12.01.2018