Переходимо до оптимiзму!

Наталья Бидненко
Вселенський спокій укрива
Думки і вчинки, душу й тіло.
І стали зайвими слова.
Все вийшло так, як я хотіла.

Така спокійна я чому? –
Про тебе взнала сокровенне:
Світити будеш будь-кому,
Але горітимеш для мене!
11.01.2018