63. Н жно св тить сонце

Людмила Мадзур Анатольевна
Ніжно світить сонце,
всіх нас зігріває.
своєю теплотою,
здоровья нам бажає!

Колише вітер квіти,
що розцвіли букетом.
а я пишу вірші всім,
хочу я стать поетом.

Но видно не судьба,
мені стать поетесою.
А я вірші все ж люблю,
хочу зв*язатись з пресою.

Дивлюся, як пшениця,
у полі дозріває.
А понад нею пташка,
з веселістью літає.

Про що писать Вам дальше?
Я і сама не знаю.
Вірші на любу тему,
і всім я "сочиняю;.
29.07.06р.