Суйуу сатылат экен

Нурислам Тургунбаев
Суйуу сатылат экен
Кордум мен базарда
Акчам жетпеди, алалбадым
Уруп жатты аркамда

Ары барып, кайра келдим
Сурандым берчи деп карызга
Ссатуучу мени кулуп карап
Берем деди, бирок эмес карызга

Жакшы кара, абайла
Ото коркок, сабаба
Мээрим керек, ошону бер
Бактылуу болсун жанында