Пiдла реальнiсть

Бондаренко Михаил
Підла реальність

Тебе обдурюють постійно,
Куди не сунешся брехня,
Ніяк не викрутишся з клітки,
Повсюду жадібні роти.

Куди не повернешся очі злі,
Проймають тіло до кісток,
Облиш молитви у пітьмі,
Загризли правду у труні.

Смердить потоками весь гнів,
Роздавить, переступить всіх,
З ротів їх видере обід,
Ганебна, підла злість.

Ти як реальність коло серця,
Нікому хліба не даси,
Сама задавишся у крові,
Ти душу чисту продаси.