Мекен

Нурислам Тургунбаев
Каада салтты сактайлы
Жерибизди сатпайлы
Улутту билдирген
Тилибизди барктайлы

Кудай таала бейиш торунон орун калтырган
Жаратылыш кооз, адамдарды суктантган
Манас бабам душмандардан сактаган
Кыздарыбыз бар, дуйно жузун тамшанткан

Жаштыгымды арнамгам
Туулган жерим садагам
Тууган урук жашаган
Мамлекетим Кыргызстан