69. Новинка Укра нсько газети

Людмила Мадзур Анатольевна
Двоє поросят "родилось",
у в'єтнамськой свинки.
Но мамаша відказась
від малих дитинок.

Щож господарям робить?
Як їх годувати?
Хто б їх ласково прийняв,
а не так як мати.

Ось взяли тих поросят,
тай пішли до хати.
Цю біду побачила
Ротвейлерша-Мати.

Десять цуценят маленьких
молоко смоктали.
Поросята свої рильця,
теж туди втискали.

Довго незмогло прожить
маленьке поросятко.
От осталося у Ірми,
лиш одне дитятко.

З названними сестрами й братами
по мамі стрибало.
Її ніжне молоко,
п'ятачком смоктало.
27.07.06р.