На мелод ю ОЙ, ЧИЙ ТО К НЬ СТО ТЬ для Л ди

Клавдия Дмитрив
Чий чоловік стоїть,
Що  чорні вусонька?
Сподобалась йому  - 2 р.
Наша Лідусенька.

Лідка сподобалась,
Її дівочий стан.
І  став такий добрий, – 2 р.
Хоч прикладай до ран.

Серце забилося,
Серце калатало.
І в скорім часі  вже – 2 р.
Лідусю сватало.

Лідусю сватав  він,
А серце  билося.
Воно зрозуміло  - 2 р.
З волев простилося.

Життя холостяка,
Назавжди   ти  прощай.
Статус  чоловіка   - 2 р.
Тепер уже  приймай.

Лідуся  гарная,
І коса  чорная.
Лідуся  гарная – 2р .
В праці  моторная.

Красива  Лідонька,
І чорні  брівоньки.
Припала  до  душі, – 2 р.
Й родились  дітоньки.

Прекрасні  діточки,
Як  двоє оченят.
Тепер  вони  від  вас– 2 р.
В свої  гнізда  летять.

То ж  будьте  щасливі
На весь життєвий  вік.
Чарівна Лідонько -2 р.
І шикарний  Толік.

 07.05.2015 р.