Ми сьогодн в дпочили

Клавдия Дмитрив
Ми сьогодні відпочили 
У лісі  чудово,
Бо ,напрочуд, день хороший,
Й все навкруг казково.

Всі дерева одягнулись
У  казкові шати.
Од вітерцю стрепенулись,
Й стали колихатись.

Осінь все позолотила,
Додала багрянцю,
Листя з дерев позривала,
Й пустила до  танцю.

А по струнах вітер смичком
Чуйно   так  проводить,
І з опалим жовтим листям
Танки хороводить.

А білочка гостровуха
Горішки збирає.
Їжачок у  лісочку
Грибочки шукає.

Мило  це  спостерігати,
Душею  радіти.
Буде всім нам ,що згадати,
Й розповісти дітям.

13.10.2013 р.