На л н кохання

Мария Головко
  ( текст песни на украинском языке)

1.Нас знову хочуть розлучить,
Прошу тебе, не вір нікому!
Твій телефон тепер мовчить,
Не вір лихому наговору!

Тобою дихаю,  не сплю,
В тобі усі мої бажання!
Лише тебе одну люблю,
Навіщо нам такі страждання?

Приспів:

На лінії кохання - білий сніг,
На лінії кохання - хуртовина!
А  С М С - небов би оберіг,
Моя любов до тебе  лине!

На лінії кохання - вітер дме,
На лінії кохання - завірюха!
А я звоню тобі сказать - мине!
Твої гудки - це  серцю мука!


2.До тебе  мов би я не жив.
Ти - радість і моє повітря!
Тебе б я серденьком укрив,
Моє б життя лише розквітло!

Збережемо же почуття,
Воно дорожче всього в світі!
Пройдемо разом все життя
Коханням щирим оповиті!



...........................................


1.Нас знову хочуть розлучить,
Прошу тебе, не вір нікому!
Твій телефон тепер мовчить,
Телефоную знову й знову.

Тобою дихаю, не сплю,
В тобі усі мої бажання!
Лише тебе одну люблю,
Навіщо нам такі страждання?

Приспів:

На лінії кохання - білий сніг,
На лінії кохання - хуртовина!
А С М С - небов би оберіг,
Моя любов до тебе лине!

На лінії кохання - вітер дме,
На лінії кохання - завірюха!
А я звоню тобі сказать - мине!
Твоє мовчання -серцю мука!

До тебе наче я не жив,,
Ти радість і моє повітря!
Тебе у серце я впустив -
Нехай життя з тобою квітне!

Не дай згубити почуття,
Нема дорожчого на світі.
Ми разом пройдемо життя,
Коханням щирим оповиті.