Crystal Kристалл

Владимир Московченко
О, I found crystal, absolutely magical!
It's yours so gentle, gentle eyes.
Space of love that I wrote in volume.
It is not complete. This is not enough! Ah, Natalia!

Refrain:
O, I love you! O, I love you!
O, I love you and I sing for you!
O, I love you! O, I love you!
O, I love you and I sing for you,
how I love you!

Since that I was kid I loved the goddess.
O, she had the look, the look like yours.
Feminine and charming lines of body.
Maybe even soul, even soul so yours. Ah, Natalia!

In your notebook I found canons.
Roses surly beautiful, but you!!!
Love for you is overruling matter.
Lucky is I am, ya tebya lublu. Ah, Natalia!

O, I found crystal, crystal magical
This is yours, babe, gentle eyes.
Space of love I put in poetic volume,
wrote for you. This is not enough! Ah, Natalia!

Refrain:
O, I love you! Я тебя люблю!
O, I love you! and I sing for you!
O, I love you! Я тебя люблю!
Я тебя люблю, я тебе пою,  как тебя я люблю!!!



Кристалл

Я нашел кристалл, кристалл магический. 
Это твои нежные глаза.
Написал тебе том стихов космических.
И еще не все, нет, не все сказал. Ах, Наталья!

Припев:
Я тебя люблю! Я тебя люблю!
Я тебя люблю! Я тебе пою.
Я тебя люблю! Я тебя люблю!
Я тебя люблю! Я тебе пою,
как тебя я люблю!

Я влюблен был в стан, стан любви богини.
У нее все так, как у тебя; 
прелесть этих женственных нежных линий,
может даже есть душа твоя. Ах, Наталья!

Я нашел в тетрадке твоей каноны.
Ты прекрасней роз, то лишь цветы!
А любовь твоя выше всех законов.
Повезло, Наташа, такая ты. Ах, Наталья!
 
Я нашел кристалл, кристалл магический - 
это твои нежные глаза.
Написал тебе том стихов космических.
И еще не все, нет, не все сказал. Ах, Наталья!