На мелод ю спить ставок для л ди

Клавдия Дмитрив
На мелодію  ‘’Спить ставок’’

Спить ставок,де колишуться віти,
І Толік  в очереті  заснув.
Лідка вдома сама садить квіти,
А на  рибі  про все  він  забув.               - 2 р.

І враз  хлюпнула в ставі  водиця,
І  від цього подівся  десь  сон.
Він  піднявся ,пішов  подивиться,
А у сітку  заплив  уже сом.                – 2 р.

Скільки  радості  було і  втіхи,
Що він сома  сьогодні впіймав.
І не скажуть інші  чоловіки,
Що на  рибі Толік  тільки спав.  -  2 р.

То ж  для Лідки  буде оправдання,
Що на  рибі ,насправді  ,він був.
Що  сьогодні  тут буде гуляння-
Він  про це ні  на мить  не  забув.     – 2 р.

То ж  квапився  Толік додому,
Не  зімкнувши в  дорозі очей.
Установку  собі  дав самому,
Що в  Лідусі  уже ювілей.                – 2 р.

Спить ставок,де колишуться віти,
І Толік  про все  пам’ятав.
Тільки сонце почало  сходити-
Він  Лідусю кохану  вітав.                – 2 р.

Перед нами прекрасная  пара,
І ми зичим  їм  тільки добра.
Тільки радість,щоб  їх  зустрічала,
І життя все в  любові  жила.                – 2 р.

11.05.2015 р.