На мелод ю хали козаки для л ди

Клавдия Дмитрив
На мелодію ‘’ Їхали козаки ‘’

Їхав Толік  лісом,та по-під горою.
Від дівок расових не  було  відбою.
                ПРИСПІВ

Ой,Толіку,Толіку,Толіку,
Будь завжди  щасливий на своєму віку.  2 р.

Не  було  відбою від дівок  расових,
І  поїхав блудом по лісах   букових.
                ПРИСПІВ
Блудом  він  поїхав, В Струтині  впинився,
І в нашу  Лідусю одразу влюбився.
                ПРИСПІВ
Полюбив  Лідусю і на  ні й женився.
З життям холостяцьким відтоді простився.
                ПРИСПІВ
Став  він чоловіком прекрасній дружині,
І живуть у  шлюбі від  тоді до  нині.
                ПРИСПІВ
 07.05.2015 р.