На мелод ю хав, хав козак м стом

Клавдия Дмитрив
На  мелодію ‘’ЇХАВ,ЇХАВ  КОЗАК  МІСТОМ ‘’

Їхав,їхав  Толік  містом
Під колесом  камінь  тріснув .Да раз-два.   – 2 р.

Під колесом камінь тріснув,
І гаїшник  поряд свиснів. Да  раз - два.        – 2 р.

Ой,Рудовський, пане  брате,
Так не  можна  порушати. Да раз –два.       – 2 р.

Так  не можна  порушати,
Бо  я буду  штрафувати. Да  раз - два.          – 2 р.

Командире,вірний  брате,
Буду  я ся  виправляти. Да  раз - два.          – 2 р.

Ой,Рудовський, я  вас  чую,
Та все ж  таки  оштрафую. Да  раз - два.     – 2  р.

Ой,штрафуй,роби  ,що  хочеш.
Що  ж ти голову  морочиш? Да раз –два.    – 2  р.

Буду  дальше порушати,
Бо  гостей  треба стрічати. Да  ,раз-два.       – 2  р.

Бо Лідуся  ювілярка,
А  з тобою  тут  запарка. Да , раз-два.          – 2 р.

Бери сотку,відчепися
І за мною  не  женися. Да , раз- два.               – 2 р.

Взяв  гаїшник сотку  в руки,
Й лиш  двигуна  почув звуки. Да ,раз-два.     – 2 р.

Ну,а  Толік  додав газу,
Й не  спиняли більш  ні разу. Да  раз-два.    – 2 р.

Так  з Полупанок  скотився
Під Софією  спинився. Да  ,раз – два.             – 2  р.

Він все встиг-не запізнився,
А  гаїшник перебився .Да ,раз –два.               – 2 р.

Толік  браму відчиняє
І гостей всіх зустрічає. Да,раз – два.               – 2 р.

Він гостей всіх зустрічає,
Бо Лідусеньку  кохає. Да,раз-два.                – 2 р.

12.05.2015 р.