Эмили Дикинсон 1657

Умиджон Шарапов
Эдем — наш старомодный дом,
Где жили каждым днём,
Не помышляя об отъезде,
Не думая о нём.

Когда, в один прекрасный день
В беспечности ушли,
Дорогу до заветной двери —
Обратно — не нашли.





Eden is that old-fashioned House
We dwell in every day
Without suspecting our abode
Until we drive away.

How fair on looking back, the Day
We sauntered from the Door --
Unconscious our returning,
But discover it no more.