Моя мелод1я

Цегельнюк Тамара
Я сиджу і слухаю пісню,
а в голові думок тисячі
Лунають мелодії різні,
легше стало від них на душі

Крутиться чомусь лише одна;
жанр і стиль то іноземні.
Співається без слів вона,
бо не маю на папері тексту.

Такт відбиваю долонею,
щоб увійти хоч трохи в ритм
давно знайомих мелодій
і знайти собі спокій у них

На сумні мене тягне далі
з нудьги відтінком темним
Знову зіпсувався настрій,
мені знову не до веселих

Все буде добре. Буде краще,
ніж було вчора і раніше.
Все буде так і не інакше.
А дякую за це я пісні

©Тамара Цегельнюк
13.01.2018