Так нас обдурили

Бондаренко Михаил
Так нас обдурили

Так нас обдурили,
Ікони закрили,
Майбутнє убили,
Заради грошей.

Коли ж наїдяться,
Опухнуть міністри,
Ударять по серцю,
Гармати тяжкі.

А ми будем знову,
Молитись, просити,
Щоб нас голодранців
Приймала Європа.

Хіба ж ви осліпли,
Хіба ж ви оглохли,
Куди ви нас тягнете
Бісові діти.

Ніхто нам не дасть,
Ні хліба, ні їсти,
На власній землі
Не зростити нам жито.

Бо вже все продали,
По трупам ступали,
Братів хоронили,
Не знали батьки.

Що будуть ховати
Від власного роду,
Від сина і брата,
Ікони святі.