Мiй миленький

Белякова Светлана Николаевна
Мій миленький,мій коханий,
чому ні, я тобі відповідаю
у холодні дні.
Душа тягнеться
до світла почуттів, тепла.
Я, як крапелька
одинока дощова.
Падаю з листка життя,
а того й не знаю,
де щаслива моя мить
відпочиває.
Вітер жене мене
на новій хвилі,
ловить мої невгамовні мрії.
Коліжанки мої від мене далеко,
не в'є гніздечко
над домівкою лелека.
Сум охоплює, але я його жену,
на радості наполягаю,
його ж, як старі капці викидаю.


Вы можете прослушать данное произведение на канале автора: https://youtu.be/l_YVlOZdTvg