Заговор от болезни и печали

Виктор Уманский
=ЗАГОВОР от БОЛЕЗНИ и ПЕЧАЛИ=
Авторский афоризм:

ТЫ  -  УЙДИ, МОЯ ПЕЧАЛЬ…
В  Н Е З А П А М Я Т Н У Ю  ДАЛЬ…
И  -  О Т Т У Д А, ИЗВИНИ:
НЕ ПИШИ и НЕ ЗВОНИ!
/Виктор Уманский/