Божевлля

Марта Лейцюсь
Немає слів!
Лиш шквал емоцій!
Боже, поможи...

Наш світ згорів!
Всі там, - в сторонці
Візьми й скажи!

Я божеволію!
Та годі вже про тих,
кого нема!

Тепер, чужою волею
З білих, святих
Просто до тла!

Ну, хоча би спробуйте
Трішки зрозуміти
Моє божевілля!

Давайте, згадуйте
Як ми, - діти
Вперше взнали про похмілля!

Коньяк із льодом,
Аж до безтями
Життям не награвшись!

Лиш потім, - згодом...
Дійшли до тями
Вперше закохавшись!

І вперше (не часто),
Думка бродить,
крок за кроком...

А потім, з часом, -
і розум приходить,
пройшли найкращі роки.

М.Л.