Рiздво

Виталий Петрюк
 Сьогодні особливе св"ято!
зібрались українці знов,
Щоб разом Бога прославляти,
Співати про Його любов.

Єднає всіх одна подія,
Різдво Спасителя Христа.
Єдина людям всім надія,
Дорога, правда і життя.

Прийшов у тілі немовляти
На землю, з неба Божий Син,
Щоб людський гріх на себе взяти
Це є найкраща із новин.

Над Віфлеємськими полями,
Зявились ангели з небес
І гучно Бога прославляли,
Бо сталось чудо із чудес.

Радій, знедолений народе,
Хвилина радісна прийшла,
Зоря надії і свободи
Для стомлених сердець зійшла.

Хай Богу слава не змовкає,
Нема підстави для тривог
Хай кожне серце заспіває:
"Достойний слави Вічний Бог.

А що то є різдво для тебе?
Св"ятковий надмір на столах,
Обряди без дарунка з неба,
Гріха кайдани у серцях,

Чи торжество життя з Ісусом,
Його любов до нас св"ята
І Божий мир із твоїм духом,
І ласка Господа Христа?

Вітаю всіх з Різдвом Христовим.
Спасенні, радісні серця
Хай рясно Божий мир наповнить
Для слави Господа Царя.

Бажаю щоб різдв"яний настрій,
Як плід св"ятого почуття
І сльози в радості і щасті
 Заповнюють твоє життя.