Роберт Геррик. Н-67 О голосе Юлии

Сергей Шестаков
Роберт Геррик
(Н-67) О голосе Юлии

Такой твой голос нежный, серебристый,
Что, услыхав его, и бес речистый
Умолк бы и, к тебе пробравшись тенью,
Внимал бы твоему под лютню пенью.


Robert Herrick
67. Upon Julia's Voice
 
So smooth, so sweet, so silv'ry is thy voice,
As, could they hear, the Damn'd would make no noise,
But listen to thee, (walking in thy chamber)
Melting melodious words, to Lutes of Amber.