Венецiя

Игнат Меренков
Над лісом Згоранським — прем’єра
В театрі негод грандіозному.
Туристи, немов гондольєри,
Взялися б за весла між соснами,
Бо так ще не мокли ніколи!
Стихія — гостріша за спецію.
Намети пливуть як гондоли —
Човни дощової Венеції!