Мое село

Владимир Олийнык
   

Як би все це не було
Я поїхав у село,
Скільки тут отих горбів?
Звати його Прибилів.

Як чудово?Рідна школа
Тут і рідна моя мова,
А в селі сади затишн,
Як цвітуть там гарно вишні.

Яка в нас новобудова
Ох і школа тут чудова!
Люди в селі-ось які?
Всі веселі і стрункі.

З ким провчився я у школі
Вони мають все в коморі,
Бо до сонця на ділянки
Йдуть трудитися без сварки.

Завжди в життю мені везло,
Тому,що люблю я село,
В селі ходив я всюди,всюди
Там скрізь веселі й добрі люди.

Мене навчили тут читати
В селі навчився розмовляти,
Спасибі Вам односільчани,
Що зустрічаюсь разом з вами.

А рано-вранці,коли встану
Буду любити я кохану,
За свою рідну Україну
Буду боротись до загину.