Перший день зими

Анна Куприенко
Перший день зими-сумненьке кошеня,
Чує холод,що прийде невдовзі.
Перший день зими- приємні відчуття
Новорічних свят ,що на порозі.

Не сумуйте-зимоньку любіть.
Хай вона порадує святами
А коли нудьга спіткає вас
То мершій на кригу з ковзанами.

Замете сніжком усюди все,
Кошенята підростуть вусаті.
Перший день зими-мов щастя мить.
Хай воно живе у кожній хаті!