На Йордана

Александр Соседка
Ой тече Йордан посеред пустель,
Із життям впадає в Мертве море.
Бог приготував ,для Хреста купель,
Щоби змогли люди оминути горя,

"Це мій любий Син"- громом Бог сказав,
Ну а Дух святий голубом спустився.
"Хто піде за Сином,щоб бессмертя мав
Той сьогодні у воді хрестився."

Хрещенсьеою купелю всі гріхи омийте
І почніть життя з аркушу тнового.
Будьте милосердні і у Бога вірте
Бо Він не залишить у біді нікого.
Сосєдка О.Д.             19.01.2018 р.