Юлияна Великова - Донева - Обич

Юлияна Великова
ОБИЧ

Уви, без жалост се нижат години…
Ранена от обич,
все викам към Бога,
блян и мечти безполезни
да срине,
а теб да забравя…
Напразно – не мога!

Без теб, живецът у мене угасна.
От мъка
сърцето боли – ще се пръсне!
Чезне душата
на обич подвластна
и две очи чака -
за да възкръсне!