I солод не п янить...

Владимир Прохода
         Натхнення тут:
          http://www.stihi.ru/2017/11/03/227


І солод не п'янить
На ложі в темній ночі,
Ця довгождана мить.
На жаль не твої очі...

На жаль не відновить
Кохання те, що було
І це мене гнітить,
Гукає у минуле...

Гукають ті слова,
Що шепотіла тихо ...
Не знає чергова,
Для неї лише втіха

Для неї я віддам
Всю ніжність, ласку рук,
Але лишуся сам
В обіймах своїх мук

Бо солод не п'янить,
Душа її не чує,
З моєю не злетить.
Тебе мені бракує...


 П.В.М.      16.01.2018г.