Прохання

Мария Кирилова-Лукавецкая
Цінуйте матір щохвилини
Поки жива,поки стоїть
На перехресті,і щоднини
Виглядує дітей своїх.

Залиште справи і проблеми,
Навідуйте батьків своїх,
Бо не застанете живими,
Коли згадаєте про них!