Звичайний хлопець

Дмитрий Демешко
А хто я є ? Я є звичайний хлопець.
Простий народний депутат.
Простий народний депутат.
І мій оклад такий, як клад.

На чому завжди їду на роботу ?
На звичайнісінькім авто.
На звичайнісінькім авто.
«FERRARI» зветься ще воно.

А де живу ? Живу я в хаті.
На тридцять сьомім етажу.
На тридцять сьомім етажу.
Я там сиджу і не жужжу.

А хто мій друг ? А друг мій Петя.
І він - звичайний президент.
Мій друг – звичайний президент.
Собі врахуйте цей момент.

А що я п’ю ? А п’ю я віскі.
Із кукурудзи самогон.
Із кукурудзи самогон.
Він називається «Бурбон».

А з ким я п’ю ? Я п’ю з Олегом.
Звичайний хлопець він з села.
Звичайний хлопець він з села.
У нього комплексів нема.

А з ким живу ? Живу я з тещей.
Звичайна теща з ЦВК.
Звичайна теща з ЦВК.
Є в мене там своя рука.

Хто мій сусіда ? Просто Юрик.
Такий звичайний прокурор.
Ну, генеральний прокурор.
У нас двори – через забор.

І як усі, я маю жінку.
Звичайна жінка з НБУ.
Звичайна жінка з НБУ.
На «Евро» ставить там ціну.

Собі придбав недавно дачу.
І к ній – ділянку в сто гектар.
І к ній – ділянку в сто гектар.
Синам придбав Мадагаскар.

Сини навчаються удома
Наукам важким і легким.
Наукам важким і легким.
У них у Гарварді свій дім.

Кума моя зоветься Юля.
Звичайна жінка із косой.
Звичайна жінка із косой.
І з «Батьківщиной» за спиной.

А з ким дружу ? Дружу з Андрієм.
З звичайним спікером простим.
З звичайним спікером простим.
За мене він в вогонь і в дим.

А без мене, а без мене
Оце-б усе не відбувалось,
І Сонце нам-би не здіймалось,
Коли-б тут не було-б мене.