***

Агата Лозовская
Ищешь
       мистики
в тщедушном
       листике,
в строчках
       прожилок -
судьбы
       ухмылок...
Ветка
       хрустнула -
и ты
       восчувствовал:
то знак   
       о т т у д а!..
И жаждешь
       чуда.
Небо
       кренится -
испить
       водицы,
всё ниже,
       ниже...
Поникнет
       иже -
тебе на диво
заплачет ива.