Любов i смуток

Михаил Онищенко
         Любов  і  смуток.

Любов  і  смуток,  ходять  поруч,
Як  і  добро,  і  мабуть  зло.
Любов – справа,  смуток – ліворуч.
А  де  добро,  там  й  зло  жило.

Ці  теми  вічні,  як  і  життя,
Нарізно  ніби  й  не  живуть.
Зробив  для  себе  я  відкриття,
За  нами  завжди  вони  йдуть.   

Любов  і  смуток,  добро  і  зло,
Вони  створені  для  того.
Щоб  нам  стало  краще,  ніж  було,
Зеличать – одне,  одного.

         15:45.20.01.2018.