У ц1й божев1льн1 дов1док не видають

Инна Омут
Ти тільки поглянь!
У цій божевільні довідок не видають.
Ми безперечно настільки сильні!
Але ж не тут...
Зграя бездомних собак на трасі,
Лізуть тобі під колеса...
Може вони щось хочуть сказати?
Може не їдь?
Не треба?
Сильний мій! Демон чи бог...не знаю.
Проте я сумую безмежно!
Цілими днями отак, по краю -
Втомилася я, якщо чесно.
Перший твій вистріл - то була спроба,
Другий - контрольний в серце...
Хочеш, добий вже!
Я непритомна,
Майже не дихаю... чесно!
Мій потяг зірвався,
З'їжджаючи з рейс,
І покотився в пекло.
Сильний мій!
Знаєш, цей інтерфейс
Просить оновлень...
Безпечно?
Ти тільки поглянь!
У цій божевільні довідок не видають!
Ми безперечно настільки сильні...
Але ж не тут!

20.01.2018