Перев1ряй нову ознаку

Инна Омут
Перевіряй нову ознаку,
Яка засвідчить нас окремо:
У тебе повний крах зі смаком -
Ти вчора втратив королеву.
Я вийшла з дому в нових джинсах,
Без макіяжу на обличчі.
Ти думав, що піднявся вище,
А виявляється - скотився.
Ти обіймаєш нову кралю,
Запрошуєш в свою вітальню,
І тут тобі переказали,
Що в мене новий шанувальник.
Я, все-таки, не розумію!
Ти ж мене досить добре знаєш...
Я довго плакати не вмію,
І мани з неба не чекаю.
Такі, як я, самі не ходять,
Таких життя оберігає.
Перевіряй нову погоду:
Тебе ніхто вже не чекає.

21.01.2018