Хай так буде

Александр Соседка
Хай на всій знмлі щодня
Прославляють ім’я Бога,
Хай молитва благодарна
З  вуст виходить на світанку.
Хай чортів, чортополох
Відганяє від порога
І завжди бажані гості
Посміхаються на ґанку.
Хай посчезнуть кровопивці
Та прямісінько у пекло,
Хай соломою застелить
Янгол, ваш життєвий шлях.
Хай прибуде з вами мудрість,
Щоби в голові не смеркло.
Вільною душа хай буде ,
Як у синім небі птах.
Сосєдка О.Д.   21.01.2018 р.