зброя

Анастасия Старченко
я беззахисна перед тобою.
не тримаєш в руках пістолета,
та слова - найсмертельніша зброя.
про ці вбивства не пишуть в газетах -

їх чимало. але ж ти не вбивця.
я тобі - всю себе - довіряю.
я не жертва в полоні мисливця.
я твоя - а ти мій (?). не тримаю -

будь щасливий. і вільний, як хочеш.
та жадаю, щоб думка про мене,
запаливши вогнем твої очі,
щораз кров розганяла у венах.

не заснути холодної ночі,
як забудеш сказати "добраніч".
ти питаєш, чи дійсно я хочу?..
хочу - знаєш, без сумніву - знаєш!

ми прокинемось разом з тобою.
тільки трохи терпіння - благаю.
я беззахисна. в тебе є зброя.
я тобі - всю себе - довіряю.