Доброго ранку й чудового дня

Клавдия Дмитрив
Доброго ранку й  чудового дня
Я  бажаю тобі на світанні.
Щоб ти впевнено йшов і не йшов навманя,
Щоб щастило тобі у коханні.

Гарний настрій хай буде весь день.
Щоб  таким він пробув аж  до ночі.
Щоб ти слухав тепер про кохання пісень,
Й коханій заглянув у очі.

Доброго ранку ,здоров'я  й  добра,
Веселощів,радості,втіхи.
Щоб чистою була дорога твоя.
Й щастя птахами долітало з – під стріхи.

Доброго ранку,здійснення  мрій.
Хай фортуна тебе не минає,
Хай буде все  добре  й прекрасних  надій,
Й кохана  хай вдома чекає.

21.01.2018 р.