Нiбы вочы дзяучыны маёй

Игорь Романовский
На небе зорка ярка свяркае,
Нiбы вочы дзяўчыны маёй,
Куды нi глянь, другой не знойдзеш,
Нi дзяўчыны, нi зоркi такой.

Свяркае зорка на ўсё неба,
Асвятляючы шлях да яе,
Да маёй каханай дзяўчыны,
Што як зоркi вочы яе.

Лiстапад 2012 год